A Water Skyball bajnokságok második hétvégéjén izgalmas összecsapások, esőszünet és éjszakai mérkőzések színesítették a programot.

A WSB bajnokságoknak ezen a hétvégén újra a Fontanus Sportközpontja biztosította a helyszínt és a Balance Sportnapok programjaként kerültek megrendezésre.
A férfi első osztályban feltörekvő csapatok kavarták fel az állóvizet. A múlt heti teljesítményét messze felülmúlva a Dübelz WSB Team 20 pontot szerzett a csoportmeccseken az A csoportban, a Toreadors WSB Team pedig – 9 ponttal – a B csoportban elsőként végzett. A legtöbb pontot ezúttal is a Myrmidons WSB Unit csapata szerezte, jelenleg 73 ponttal vezetik a tabellát.
A szombat délutáni mérkőzéseket villámlások szakították félbe. A vihar elvonultával a WSB Szövetség – a csapatokkal egyeztetve – úgy döntött, folytatják a fordulót és végül különleges hangulatban, éjszakába nyúló, szurkolástól hangos meccseken zárta az első osztály a második fordulót.
A másodosztályban átlagosan 10-12 meccsel a csapatok háta mögött jelenleg a Wild Giants WSB Team vezeti a ranglistát. A mezőny itt elég szoros, egy-egy nagyobb pontértékű mérkőzés bármikor felboríthatja a mostani sorrendet.

A női bajnokság ranglistáját a hétvégi összecsapások után a Sirens (Myrmidons WSB Unit) vezeti, őket az Orleans (Knights WSB Order) és a Maidens (Vikings WSB Team) követi.
A bajnokságok állását itt lehet megtekinteni.
A következő összecsapásokra június 29. és július 1. között kerül sor, a Balance Sportnapok következő hétvégéjén.