Az egész bajnokság során kiváló teljesítményt nyújtva, a helyosztón a Knights csapatát legyőzve a Warriors állhatott idén a dobogó harmadik helyére. Őket kérdeztük a tapasztalataikról, tervekről, jövőről.

„Úgy gondoljuk, hogy együtt folytatjuk”

– mondja Viktor, a 3-as játékos.
Bár még hozhat meglepetéseket az idő – 9 hónap elég hosszú -, azt tapasztalták, hogy ütőképes csapattá váltak a felkészülési idő és a bajnokság során. Úgy gondolják, egy újabb évnyi együttes munkával, komoly felkészüléssel még erősebb csapattá válhatnak. Céljuk egyértelműen a döntőig jutni a következő bajnokságban.
A 3-as játékos hátul, a kapuban jó, összesítettben 3. lett a kapusok között védéseivel. Ráadásul hátulról gólerős is, 162 Sniper lövéssel ebben a kategóriában is bronzérmes lett. A 0-ás mezőnyben teljesít kiválóan, Center kategóriában (mezőnyből lőtt 2 pontos gól) első helyen végzett. Ez célja is volt a bajnokság egész ideje alatt, és nagyon örült annak, hogy sikerült elérnie.
Mindkét játékosra jellemző, hogy nagy fordulatszámon is sokáig bírják a terhelést, ami sokszor óriási előny a többi csapattal szemben. Emellett pedig – ahogy mesélik – folyamatosan törekednek tartani az edzőjük által szabott irányokat, a sikerhez talán ez vitte őket a legközelebb.

A Warriors a Myrmidons Unit klubcsapata, a Myrmidons edzésmódszerét követik. A felkészülést gyakorlatilag a bajnokság lezártával elkezdték a következő évre. A módszerről részleteket nem árulhatnak el. Annyit azért elmondtak, hogy amíg az időjárás engedte, medencés edzéseket is tartottak, azonban amióta lehűlt a levegő és a víz, kissé nehézkesebb a felkészülés. Keresik a lehetőséget a vizes edzésekre is, de a téli időszak alatt jellemzően szárazföldi edzéseken alapozzák meg az erőnlétet, ügyességet és fejlesztik magukat mind fizikai, mind mentális szinten.