Bemutató játékot és barátságos mérkőzéseket szerveztünk április 6-án szombaton Makón, a Miss Alpok Adria Szépségverseny és Megye Szépe Választáson
A Makói Hagymatikum adott otthont a Miss Alpok Adria Szépségversenynek. A gyönyörű helyszínen természetesen a hölgyeké volt a főszerep. Hétköznapi ruhában, fürdő- majd estélyi ruhában is bemutatkoztak a zsűri és a közönség előtt.
A színvonalas rendezvény színes programjai között szerepelt fitness és táncbemutató, felléptek énekesek. A tanmedencében pedig bemutatkozott a Water Skyball: délután bemutató játékkal és barátságos mérkőzésekkel vártuk az érdeklődőket.
A nap talán legizgalmasabb mérkőzését a Metalcom Szentesi Vízilabda Klub OB I-es csapata játszotta a Makói Önkormányzat csapatával. Bár úgy tűnhetett, hogy a vízipólós fiúk előnnyel indultak, azonban ez a sport számukra is ugyanolyan újdonság volt, mint a városvezetők számára. Ahogy ők is tapasztalták, azon túl, hogy labdával játsszák, vízben, kapura, a két sport teljesen más.
Kicsit erős ellenfelet sikerült hívni a mai mérkőzésre, hiszen azért a profi vízilabdázók ellen játszottunk.” – fogalmazott Czirbus Gábor, Makó alpolgármestere a Makó Híradónak – „De abszolút nem volt nehéz játszani a játékot, testi kontaktus abszolút nincs benne, és nem lehet ütközni egymással, a sérülésnek is nagyon kicsi az esélye.”
Ezzel együtt a meccset végül a vízipólósok nyerték: 38-26 lett a végeredmény.
A játék annyira megtetszett mindkét félnek, hogy újabb mérkőzést játszottak, ezúttal vegyes csapatokkal, majd a városvezetés és a fürdő vezetése is játszott egy meccset.
Köszönjük a vendéglátóknak és a résztvevőknek a színvonalas helyszínt és programot, valamint a Water Skyball Szövetség ezúton is gratulál Mezei Virágnak, Csongrád megye szépének és a hölgyeknek a szerepléshez!