KNIGHTS

BUDAPEST

A Knights Water Skyball Order 2017 óta szereplője a Water Skyball bajnokságoknak. A klub az elmúlt években elindított másodosztályú és női csapatokat is. A fő csapat az első osztály élvonalának stabil szereplője, 2018-ban és 2019-ben is negyedik helyen zártak. Idén újra a tavalyi felállásban neveztek, a céljuk ezúttal egyértelműen a dobogó, és ott is a minél magasabb helyezés.

SAPKASZÁM: 10

CSAPAT: KNIGHTS

10

FRONT

A 10-es játékos 2016-ban a Myrmidons csapat tagjatként NagyDöntőt nyert. A bajnokcsapatban szerzett tapasztalataira építve alapította meg a Knights WSB Ordert. Idén a második idényét kezdi a 3-as játékossal. Labdasportos múltjának köszönhetően kiemelkedő a labdakezelése és a lövőtechnikája, mindkét kézzel pontosan és erősen lő. Statikusság jellemzi a játékstílusát, hatékonyan védekezik, taktikus szellemben játszik. A mezőny egyik legjobb első (front) játékosa, centerben, blokkokban és labdaszerzésben is erős – ezekben az egyéni kategóriákban az évek során több helyezést és első helyet is elért.

6
373
5290
 • Szezon

 • Mérkőzések

 • Gólok pontértéke

6
312
3133
 • Szezon

 • Mérkőzések

 • Gólok pontértéke

3

REAR

A 3-as rutinos hátsó (rear) játékos, a 2020-as a hatodik idénye. Legjobb eredménye egy harmadik hely volt 2018-ban a Warriors tagjaként, a Knights-ba 2019-ben igazolt. Játékstílusa statikus, védekező szellemben játszik, sok passz és kitartás jellemzi. A védőzónában érzi inkább otthon magát, védésekkel, hátsó labdaszerzésekkel és jól helyezett snipereivel erősíti a csapatát.

SAPKASZÁM: 3

CSAPAT: KNIGHTS

MYRMIDONS

SZEGED

A Myrmidonst 2015-ben alapította a 98-as, azóta minden évben győzelemre vitte. 2017 óta a 8-assal, változatlan felállással játszanak. A sportág két legeredményesebb játékosa változatos játékot játszik, bármikor képesek meglepni a legfelkészültebb ellenfeleket is. A Myrmidons Unit többi csapata – női és férfi első- és másodosztályú csapatok – szintén eredményesek, valamint a WSB klubok közül többet is olyan játékosok alapítottak, akik a Myrmidonsnál tanulták a játékot.

SAPKASZÁM: 8

CSAPAT: MYRMIDONS

8

FRONT

A 8-as a Wild Giants-ben kezdte a pályafutását, 2016-ban NagyDöntőt játszott a Myrmidons ellen, ezüstérmet szerzett. 2017-ben pedig már a Myrmidons tagjaként megnyerte a bajnokságot. Aztán 2018-ban és 2019-ben is. A 2020-as idényig összesen 11 egyéni kupát nyert. Általában a mezőnyben (front) játszik, de a védő zónában is jól érzi magát. Játékstílusára jellemző, hogy kivételesen gyors, kezdeményező, labdaszerzésben, centerekben és blokkokban erős, mindkét kézzel pontosan lő és kiváló ütemérzékkel szerez labdát.

6
374
4573
 • Szezonok száma

 • Mérkőzések száma

 • Gólok pontértéke

6
375
12936
 • Szezonok száma

 • Mérkőzések száma

 • Gólok pontértéke

98

REAR

A sportág legeredményesebb játékosa. A 98-as 32 egyéni kupát nyert összesen és ötször érdemelte ki az “Év Játékosa” címet, ugyanennyiszer vezette csapatát győzelemre. Valamivel többször játszik a védő zónában, mint a mezőnyben, de otthonosan mozog a pálya egész területén, összhangban a csapattársával. Taktikus, kiválóan ismeri fel a helyzetet és él a lehetőségekkel, több rekord is fűződik a nevéhez. Deadeye lövésein, kapus bravúrjain és labdaszerzésein túl a meglepő kezdeményezéseiről, megmozdulásairól és kivételes taktikai húzásairól ismert. A bajnokság mezőnyében a 98-asnak van a legmagasabb WSB sapkajelzése, 37-es.

SAPKASZÁM: 98

CSAPAT: MYRMIDONS

REGNUM

GYŐR

A Regnum a 2016-os megalakulása óta változatlan felállással indul a bajnokságban. 2018-ban NagyDöntőt játszottak és a dobogó második fokára állhattak, ez volt idáig a legjobb eredményük.

SAPKASZÁM: 5

CSAPAT: REGNUM

5

FRONT

Az 5-ös a Myrmidons csapatában kezdett 2015-ben, majd 2016-ban megalapította a Regnumot a 16-ossal. A kvalifikációs dobásokat nagy százalékban lövi be, jellemzően letámadó stílusban játszik, kitartó, állóképessége és gyorsasága kimagasló. A WSB jelzéseinek száma 17, a legtöbb egyéni helyezését a mezőny zónában nyújtott teljesítményére kapta, többek között Blokk, Center és Labdaszerzés kategóriájában.

6
353
5920
 • Szezonok száma

 • Mérkőzések száma

 • Gólok pontértéke

6
344
4043
 • Szezonok száma

 • Mérkőzések száma

 • Gólok pontértéke

16

REAR

A 16-os szintén a Regnum alapítása óta játszik kék-narancs színekben, jellemzően a védő zónában, az egyik legjobb kapus a bajnokságban. Az Up4 egyetlen balkezes játékosa. Sok passzal, viszonylag statikusan, védekező szellemben játszik, sniperekkel és hátsó labdaszerzésekkel erősíti a csapatát. Sapkajelzése 13-as, számos kategóriában végzett a második-harmadik helyeken.

SAPKASZÁM: 16

CSAPAT: REGNUM

WARRIORS

SZEGED

A Warriors a Myrmidons Water Skyball Unit tagja. A csapatot a 0-ás alapította 2017-ben, a 33-as a tavalyi szezonban igazolt át a Knights-ból. A két játékos megtalálta az összhangot, a Warriors így nem változtatott a felálláson, az összeszokott páros áll neki a 2020-as idénynek. A csapat eddigi legjobb eredménye a 2018-as bronzérem.

SAPKASZÁM: 0

CSAPAT: WARRIORS

0

FRONT

A 0-ás játékos a “nagy” Myrmidonsban kezdett, majd egy évet a Vikingsben töltött, ezután megalapította a Warriors csapatát. Forgó, sok mozgásos, sok passzos játékot játszik, kreatív, kísérletező. Inkább a mezőny zónában érzi jól magát. Jobb kezes, elölről kitűnően lő, center kategóriában 2018-ban egyéni kupát nyert.

6
263
3041
 • Szezonok száma

 • Mérkőzések száma

 • Gólok pontértéke

4
181
1085
 • Szezonok száma

 • Mérkőzések száma

 • Gólok pontértéke

33

REAR

A 33-asnak a 2020-as a negyedik idénye. A Knights Water Skyball Orderben kezdett a 10-es oldalán, majd 2 év után átigazolt a Myrmidons WSB Unitba, a 0-ás játékossal a második szezonjukat kezdik együtt. Jellemzően a védő zónában játszik, a védéseken túl deadeye és sniper lövésekkel támadja az ellenfél kapuját. Sok passzal, sok különböző variációt kipróbálva játszik.

SAPKASZÁM: 33

CSAPAT: WARRIORS

CSATLAKOZZ HOZZÁNK!

Ha szeretnél értesülni a legfrissebb hírekről a WSB-vel kapcsolatban, iratkozz fel a hírlevelünkre!