ÉLETÜNK A JÁTÉK

Küzdelem, élet, buli, izgalom, játék – ez a Water Skyball.

HÁTTÉR

A Water Skyball magyar fejlesztésű, izgalmas, speciális szabályokkal rendelkező vízi páros sportág. A gyorsan terjedő, egyre népszerűbb játékot 2013-ban hozta létre a Fontanus Központ szakmai csapata Török-Szabó Balázs vezetésével, és több éven keresztül folyamatosan fejlesztette. Céljuk olyan játék létrehozása volt, mely számos fizikai és mentális képesség és készség fejlesztésére alkalmas, élvezetes és széles közönség számára játszható. A játék néhány éven belül sportággá érett, melyből országos bajnokságokat rendeznek.

A játékot 2 fős csapatok játsszák egymás ellen, vízben, labdával, kapura. Ennyiben hasonlít bármely más sportághoz, minden másban egyedi. Szabályai, eszközei, szellemisége, a bajnokságok lebonyolítása speciálisak és izgalmas, játékos, kihívásokkal teli időtöltést kínálnak – a játékosok számára és a nézőknek, szurkolóknak egyaránt.

SZÖVETSÉG

A Magyar Water Skyball Szövetség 2015 óta szervezi a sportág eseményeit. A WSB hazai közösségi és klubélete rendkívül aktív, a nyári többosztályú bajnokságok és roadshow mellett egész évben amatőr kupákon és heti rendszerességű edzéseken népszerűsítik a sportágat.

PARTNEREINK

GALÉRIA

Gyere és próbáld ki a Water Skyballt.

CSATLAKOZZ HOZZÁNK!

Ha szeretnél értesülni a legfrissebb hírekről a WSB-vel kapcsolatban, iratkozz fel a hírlevelünkre!