A bajnokságok a félidejüknél tartanak. Az időjárás kegyes volt a játékosokhoz, a hétvégén újra összecsaptak a Water Skyball legjobbjai.

A férfi első osztály pénteki, alsóházi mérkőzésein minden meccsüket megnyerve a Warriors (a Myrmidons WSB Unit saját nevelésű klubcsapata) első helyen jutott fel a felső házba. Velük együtt az Agapeus WSB Team, a Meteors WSB Team és a Vikings WSB Team jutott még fel és játszhatott a szombat délutáni mérkőzéseken.
Szombaton az A csoportban – két Super és két Ultimate mérkőzést nyerve – a Myrmidons WSB Unit végzett az első helyen, a B csoportban ugyancsak 32 ponttal a Warriors küzdötte fel magát az első helyre. Így a forduló döntőjét végül a két Myrmidons csapat vívta egymással, melyet a háromszoros bajnok nyert. Így a Myrmidons WSB Unit jelenleg 121 ponttal vezeti a tabellát, előnyük tetemes, de a bajnokság mostani állása szerint még nem behozhatatlan. Második helyen a Warriors áll 52-vel, a harmadik pedig a Regnum WSB Club, 38 ponttal.
A férfi másodosztály mezőnye a bajnokság félidejében kezd széthúzódni. A jelenleg még mindig első helyen áll a Wild Giants WSB Team 55 ponttal, őket a Trubadours és az Aliens csapata követi, 49 és 41 ponttal. A másodosztályú mérkőzéseken is egyre több a kiélezett küzdelem és az izgalmas, szemet gyönyörködtető megoldás, folyamatos fejlődés tapasztalható a csapatoknál.
A női első osztály meccseire vasárnap kissé hűvösebb időben került sor, a hölgyeket azonban az időjárás nem akadályozta a küzdelemben. A hétvégén több alkalommal is találkoztak a ranglista elején és végén álló csapatok, de nem volt lejátszott meccs, mindenki igyekezett kihozni magából a maximumot. A tabellán első helyen a Sirens (Myrmidons WSB Unit) áll, 54 pontjuk van, tőlük mindössze egy ponttal lemaradva második a Knights Orleans (Knights WSB Order). Harmadik jelenleg az Electrix WSB Team 42 ponttal.