A hosszú felkészülési időszak után hat hétvégét küzdöttek végig, az alapszakaszban majdnem végig veretlenül. A döntőben pedig épp azzal az Aurorával vívtak csatát, akiktől az alapszakaszban kikaptak… 
A Myrmidons Unit család tagjaként a Sirens kemény felkészülési időszak után szállt medencébe 2018 nyarán. A bajnokság során pedig nem csupán formában tartották magukat, de az edzéseken a folyamatos munkát és fejlődést képviselték, mind fizikailag, mind mentálisan.

Azzal az elhatározással álltunk neki, hogy nem az eredmény miatt csináljuk, hanem a saját határaink keresésére és átlépésére törekszünk. Mivel elég sokáig veretlenek voltunk, kissé nehezítette az elhatározást, mivel könnyen elbíztuk magunkat.

Igyekeztek folyamatosan fejlődni, új dolgokat tanulni – a férfi NB I. meccseit figyelve és a Myrmidons csapat játékából merítve.
Olga és Renáta azt mondja, a Water Skyballt több okból választották: egyrészt a csapatjáték miatt, mert az egymásra való odafigyelésre ösztönöz, másrészt pedig azért, mert a játék nagyon sokféle lehetőséget ad megtapasztalni az egyéni határokat.

Valahol a játék során „ismerszik meg az ember”, hiszen a döntéseink és a tetteink mutatják meg, kik vagyunk és mit akarunk. Ha így nézzük, önmagunk megismerése miatt szeretjük a sportot.

A sikeres  alapszakasz utolsó fordulójában találkoztak először az Aurorával, a meccs elvesztése után át kellett értékelniük a játékukat.

Ez visszarántott minket a földre, és mondhatni a nulláról kezdtünk el dolgozni a játékunkon.

A döntőben pedig épp az Aurorával kerültek szembe.
 Az egész éves edzések alaposan felkészítették őket mind az erő, mind az állóképesség, mind a gyorsaság és a koordináció tekintetében. A döntő előtti héten így inkább a taktikázásra, a mentális felkészülésre került a nagyobb hangsúly.

A felkészülésünket alapvetően a Myrmidons csapat edzői gárdájának köszönhetjük, akik rengeteg odafigyeléssel és szakértelemmel fordultak hozzánk.

A döntő 5 meccsének izgalmas csatája a várakozásoknak megfelelően nagyon izgalmasra sikerült. A negyedik meccs végén még nem dőlt el, ki fog a dobogó legfelső fokára állni. A Sirens a mindent eldöntő ötödik meccsen hamar előnyt szerzett és fegyelmezett játékkal végig meg is őrizték azt.

A valódi győzelem az, ha a munkát, felkészülést elvégezzük amennyire tőlünk telik, beleadva magunkat, és a mérkőzésen aszerint játszunk. Azt játsszuk, amit tanultunk és társként fordulunk egymáshoz, tudva hogy a másik is odateszi magát. Megtesz mindent és ugyanazért küzd. Innentől úgy mehetünk a medencébe, hogy nincs mitől félnünk, mert megtettünk mindent.

A Myrmidons Sirens mindent megtesz azért, hogy megvédje a bajnoki címet.