A 2021-es nyári WSB Road Show legutóbbi hétvégéjén 2 mobil pályával egyszerre 2 helyszínen is jelen volt a WSB csapata.

Az egyik csapat szombaton Balatonalmádi Wesselényi strandján járt, vasárnap pedig Alsóörsre települt át. A két strand a jó időnek köszönhetően tele volt, több ezren élvezték a Balaton vizét, ahol ezúttal water skyballra is lehetőség volt. A másik csapat a tihanyi Városi Strandon várta a játékos kedvű strandolókat.

A két nap alatt többszázan próbálták ki a sportágat, az egészen kicsiktől az idősebb korosztályig. Az első próbajáték után többen visszatértek még egy vagy több játékra, és mérkőzésről mérkőzésre egyre több lehetőséget láttak meg a sportban. A hangulat mindenhol kiváló volt, a játékosok és a nézőik is remekül szórakoztak. A legtöbben a TV-ben látták már a sportágat, és élőben is ki akarták próbálni azt.

Számos külföldi érdeklődő is lehetőséget kapott játszani, akik örömmel viszik tovább a hírt a magyar fejlesztésű sportról. Nem is beszélve a horvát, szlovén és lengyel partner szervezeteinkről, akik egy közös projekt keretében szintén a hétvégén ismerkedtek meg a játékkal.

A következő hétvégén sem állunk meg, július 31 és augusztus 1 között ismét Tihanyban leszünk, helyszín a Városi Strand! A Road Show további programjáról a Facebookon és a honlapon adunk tájékoztatást.

És ne feledjétek: minden héten új műsorral vár a Water Skyball Világa a Spíler TV-n!