Mint arról már beszámoltunk, idén nyáron is ki lehet próbálni a water skyballt az ország különböző strandjain a WSB Roadshow keretében.

water skyball

A legutóbbi hétvégén 3 strandon is jártunk: pénteken Tihanyban, szombaton Balatonakaliban, vasárnap pedig a balatonfüredi Wesselényi strandon játszhatták a strandolók a water skyball-t. Számos játékos már mondhatni visszatérő játékos, hiszen több hétvégén át velünk tartanak a Roadshow állomásaira, hogy újabb és újabb meccseket játszva tanulják a sportágat. Nem ritka az olyan játékos sem, aki a korábbi évek Roadshow állomásain már játszotta a water skyball-t, és mostanra szinte már tapasztalt játékosként vágott bele egy-egy mérkőzésbe. És természetesen új játékosokból is akad bőven, a legkisebbektől az idősebbekig, a hétvégén is többszáz érdeklődő próbálhatta ki a játékot.

A nagy sikerre való tekintettel a strandok közül több is fontolgatja állandó WSB pálya telepítését – bízunk benne, hogy jövőre néhány városban már állandóan elérhető lesz ez a remek játék.

Addig is figyeljétek a Facebook oldalunkat a további Roadshow állomásokért, illetve kövessétek a Water Skyball Szuperkupát a Spíler tv-n!