Az immár hagyománnyá érő nyári WSB Roadshow idei állomása a Badacsony volt.

A badacsonyi strand látogatói egy hétvégén át próbálhatták ki a sportágat ingyenesen. Jöttek is fiatalok és idősebbek, illetve egész családok együtt játszani. Hiszen a Water Skyball-t non-contact szabályának köszönhetően kortól és nemtől függetlenül bárki együtt tudja játszani.

A játékosok közül volt, aki a SpílerTV adásaiban korábban látta, volt, aki az elmúlt évek balatoni eseményein már kipróbálta a játékot, és most visszatérőként vette kézbe a WSB labdát. És persze akadtak olyanok is, akik most ismerkedtek meg a WSB-vel.

A Roadshow vasárnap délutánja különösen izgalmasra sikerült, hiszen egy amatőr bajnokságot is megrendeztünk. 5 csapat indult el és küzdött meg az 1. Badacsonyi Amatőr Bajnokságban. A fiatal versenyzők között voltak férfi és női csapatok is, a meccsek pedig jó hangulatban, hangos szurkolással teltek.

A nap zárásaként a résztvevők a Mozdulj Balaton által biztosított érmekkel, és kisebb WSB ajándékokkal gazdagodtak.

Az idei WSB Roadshow a Nemzeti Együttműködési Alap Civil szervezetek működésének biztosítására vagy szakmai programjának megvalósítására és működésének biztosítására fordítható összevont támogatás 2022. című pályázat támogatási összegéből valósulhatott meg, melyet ezúton is köszönünk!