Erasmus+ uniós projekt keretében Görögországban jártunk

Ezúttal a görög projektpartnerünk, a National and Kapodistrian University of Athens társszervezésében rendeztünk WSB sporteseményt a görög Katerini városában, az Olümposz lábánál.
A projekt korábbi találkozói során az athéni egyetem kollégái már kipróbálták a WSB-t, így igen felkészültek voltak, és remek helyszínt biztosítottak a sportrendezvénynek. Az egyetem partner úszóklubja, a katerini Asterias Swimming Academy adott otthont a 3 napos rendezvénynek. A klub tagjai, gyermekek és felnőttek tanulhatták meg a WSB alapjait és játszhattak mérkőzéseket. A játékosok hamar ráéreztek a WSB ízére.

Az uniós projekt célja a WSB népszerűsítése a résztvevő országokban, azaz Németországban, Ausztriában, Görögországban és Magyarországon. Ezt a partnertalálkozót és sporteseményt kifejezetten sikeresnek találtuk, hiszen a görög úszóklub érdeklődik a WSB iránt, és felvetették, hogy mint új sportágat, felvennék a kínálatukba. A részletekről és feltételekről tárgyalunk, reméljük mihamarabb elindulhatnak a görög edzések.