Idén is szépek lesznek a WSB medencék – aláírtuk a szponzori szerződést a Festékbázissal
A 100%-os magyar tulajdonban lévő Festék Bázis Zrt. vezetői fontosnak tartják, hogy a profit egy részét különféle nemes ügyek támogatására fordítsák. Ajándékoztak festéket többek közt klinikának, iskolának, anyaotthonnak is – és több alkalommal a festésből is kivették a részüket.
Turi László, a cég egyik tulajdonosa elmondta, hogy ahogy a cég növekszik és fejlődik, egyre többet tudnak fordítani adományozásra, szponzorálásra. Sportot vagy sporteseményt eddig komolyabb összeggel még nem támogattak, a Water Skyball az első. Több párhuzam található a Festék Bázis és a WSB között: ahogy a festékgyár, úgy a WSB is folyamatosan fejlődik, mindkettő magyar kezdeményezés és mindkettőnek célja az, hogy a világ színesebb, változatosabb hely legyen.
A Festék Bázis Zrt. szinte minden felületre gyárt festéket – falra, fémre, fára, speciális igényekre -, így az erős igénybevételnek kitett WSB medencékhez is több éve biztosítják a kiváló minőségű, tartós, egyedi színekre színezett speciális festékeket.

Turi László (Festék Bázis Zrt.) és dr. Sándor Csaba (Water Skyball Szövetség)


Turi László fiatalabb korában úszott és kézilabdázott is, tehát sem a víz közeg, sem a labdakezelés nem idegen a számára. Elmondta, hogy szívesen kipróbálja a játékot a nyár folyamán, ha lehetősége lesz rá.
Köszönjük a támogatást!