Vasárnap a nők a harmadik fordulóval folytatták, a férfiak már a negyediket fejezték be, számukra az alapszakasz a félidejéhez érkezett.

Férfi WSB NB I, Negyedik forduló

Keleti Csoport

A csoportban első Myrmidons a negyedik fordulóban átlépte a 200 pontot: jelenleg 201 ponttal vezeti a ranglistát. Bár még az alapszakasz felénél járunk, mégis egyre biztosabb, hogy ott lesznek a rájátszásban. Ezúttal sem hagytak kérdést, minden mérkőzést megnyertek a hétvégén. A Horde csapatát – akárcsak a harmadik fordulóban – ismét több mint 100 szerzett góllal verték meg. Az Agapeus-szal pedig igen szoros, izgalmas mérkőzést játszottak.

Myrmidons – Agapeus 61 – 42
Myrmidons – Regnum 44 – 26
   

Az Agapeus ismét megverte a Troubadours-t és a Horde-t is. Összesen 20 pontot hoztak a fordulóban, egyelőre stabilan tartják a csoport harmadik helyét.

Agapeus – Horde 37 – 29
Agapeus – Troubadours 23 – 18
   

A pénteki szoros mérkőzés és vereség után a Troubadoursnak ezúttal sikerült megfognia a Horde-t.

Troubadours – Horde 29 – 16
   

A két csapat viszonylag közel áll egymáshoz pontokban a csoport negyedik és ötödik helyén, jelenleg a Horde van előrébb. A többi csapat pontjai alapján a Keleti Csoportban kezd körvonalazódni, hogy melyik csapatok juthatnak a rájátszásba és hogyan fog alakulni a csoport végeredménye.

Nyugati Csoport

A Nyugati Csoportban ismét váratlan fordulatokban és izgalmakban bővelkedtek a mérkőzések.

Igen szoros lett a Warriors és a Wild Giants közötti meccs vége. A Warriors jobban teljesített a végjátékban, egy ponttal ők vitték a meccset. És még ennél is több izgalmat hozott a Warriors mérkőzése a Musketeers ellen. A játék minden szépsége megmutatkozott. A Warriors majdnem 20 ponttal vezetett, de a Musketeers felhozta magát a végére és egyenlítettek. A WSB-ben nincs döntetlen, büntetőkkel döntötték el végül a meccset, ahol a Warriors győzött és szerezte meg a mérkőzésért járó 10 pontot. Kiváló játékukkal a 7 pontra megközelítették a Musketeers-t.

Wild Giants – Warriors 31 – 32
Warriors – Musketeers 55 – 54
   

Összességében a csoport első négy helyezettje igen közel van egymáshoz, akár egyetlen forduló alatt is változhat a sorrend. A Vikings őrzi az első helyét, mögöttük második helyen, mindössze 6 ponttal lemaradva a Knights, és a Musketeers és a Warriors is egy forduló alatt ledolgozható hátrányban van hozzájuk képest a harmadik és a negyedik helyen – így a rájátszást jelentő helyeket a pontok alapján még bármelyik csapat elérheti a pontok alapján.

Knights – Vikings 15 – 45
Vikings – Predators 35 – 33
Warriors – Knights 20 – 30
 

Női WSB NB I, Harmadik forduló

A két tavalyi döntős, a Myrmidons Sirens és az Aurora minden mérkőzését nyerte, a két csapat jelenleg azonos pontszámmal, 75-75 ponttal vezeti a csoportját.

Nyugati Csoport

A Hobbits és a Predators Ladies közötti pontverseny szorosnak ígérkezik. Ezúttal mindkét csapat 15-15 pontot gyűjtött a forduló során.  A kettőjük közti küzdelmet a Predators nyerte, jelenleg ők állnak a második helyen 48 ponttal, a Hobbits pedig 35 ponttal a harmadik.

Hobbits – Predators Ladies 26- 41
Predators Ladies – Aurora 24 – 39
Hobbits – Meteors Women 45 – 14
   

Az Electrix is megszerezte első pontjait: A Meteors Women csapatát sikerült legyőzniük.

Electrix– Meteors Women 22 – 18
   

A Regnum csapatai, az Auamarine és a Queens szoros mérkőzésén az Aquamarine kerekedett felül.

Regnum Aquamarine – Regnum Queens 35 – 33
   

Keleti Csoport

A Keleti Csoportban, a Myrmidons Sirens csoportjában az Evergreen menetelt nagyot. Két mérkőzést megnyerve, a fordulóban 13 pontot összegyűjtve feljöttek a hetedik, kiesést jelentő helyről az ötödik helyre.

Evergreens – Musketeers Diamonds 32 – 28
Evergreens – Knights Orleans 57 – 41
   

A Mirage tartja második helyét, a harmadik és negyedik helyen a Musketeers és a Nereids között zajlik küzdelem.

Knights Maidens – Nereids 12 – 11
Myrmidons Sirens – Mirage 45 – 24
   

A női bajnokság mezőnye kezd széthúzódni és kezdenek rendeződni a csapatok az erőviszonyok szerint, noha még mindig számos forduló hátravan, bármikor változhat a helyzet.