A negyedik forduló borongós idővel, olykor szakadó esőben telt. A csoportokat vezető csapatok, a Myrmidons Sirens és az Aurora ismét veretlenül zárták a fordulót. Továbbra is folynak a küzdelmek a helyekért, a Keleti Csoport mezőnyében komolyabb változások is történtek.

Az esős idő nem akadályozta a küzdelmeket

Nyugati Csoport

A csoport nagy esélyese, az Aurora (Barka Nikoletta 19-es és Várhelyi Kata 93-as számmal) minden meccsét nyerte. A legszorosabb mérkőzésüket a Regnum Aquamarine csapatával vívták, ezt 22-29 arányban nyerték.

Regnum Aquamarine – Aurora  22 – 29
Predators Ladies – Aurora 15 – 28
Aurora – Agapeus Hobbits 53 – 20
   

A jelenleg második helyen álló Predators Ladies (Cseh Viktória 20-as és Nagy Melinda 17-es számmal) ebben a fordulóban néhány ponttal növelte az előnyét az Agapeus Hobbits-hoz képest.  Ebben a döntő momentum kettejük párharca, egy végig izgalmas, 10 pontért folyó Ultimate küzdelem volt, amelyet szép játékkal a Predators hozott el.

Agapeus Hobbits – Predators Ladies 33 – 42
Meteors Women – Predators Ladies 21 – 28
Regnum Queens– Agapeus Hobbits 32– 23
   

A két Regnum csapat csatája ezúttal is csupán néhány ponton múlt. A legutóbbi fordulóban az Aquamarine, most pedig a Queens került ki győztesen a 10 pontot érő küzdelemből. Összetettben ők állnak a negyedik, az Aquamarine pedig az ötödik helyen.

Regnum Aquamarine – Regnum Queens 44 – 47

A Meteors Women ezúttal nem szerzett győzelmet. Az Electrix (Vető-Szabó Gabriella 75-ös és Pintér Blanka 97-es) 6 pontot hozott a Meteors Women elleni győzelemmel, nekik ezzel összesen 9 pontjuk van, míg a Meteors női csapatának 16.

A mezőny elég szoros, hiszen a harmadik helyen álló Hobbits és a hetedik helyen álló Electrix között mindössze akkora a pontkülönbség, ami akár egyetlen forduló alatt is behozható.

Keleti Csoport

A Keleti Csoport élén nincs változás. A Myrmidons Sirens (Augusztin Olga, 37-es és Herédi Renáta, 2-es) remek játékkal, hat győzelemmel, 40 pontot szerezve áll az élen, összesen 110 pontjuk van.

Myrmidons Sirens – Mirage 33 – 25
Myrmidons Sirens – Knights Orleans 84 – 28
Musketeers Diamonds- Myrmidons Sirens 34- 83
   

A Mirage (Koncz Zsuzsanna a 72-es számmal és Marosi Katalin 30-assal) továbbra is a második. Nagyon szoros meccset vívtak a Knights Orleans csapatával (Gyenes Hajnalka 140-es és Klement Éva 68-as számmal), ami az utolsó másodpercekben dőlt el, a meccset végül az Orleans nyerte.

Knights Orleans – Mirage 36 – 34
Mirage – Musketeers Diamonds 41 – 27
   

A Knights Orleans 27 pontot szerzett a negyedik fordulóban. A Muskétás hölgyeket és a Knights Maidens-t is verték, összesen 5 győzelmet arattak.

Knights Orleans – Mirage 36 – 34
Evergreens – Knights Orleans 30 – 35
   

A Musketeers Diamons, bár mindössze három mérkőzést nyert, összesen 22 pontot hozott a fordulóban. Így jelenleg ők állnak a csoport harmadik helyén, mindössze 14 ponttal lemaradva a második helyen álló Mirage-tól.

Musketeers Diamonds – Knights Maidens 29 – 9
Musketeers Diamonds – Evergreens 58 – 25
   

A csoportban a negyedik helyen a Knights Orleans áll, az ötödik a Nereids csapata, négy pontos különbséggel. Az Evergreens ebben a fordulóban egyetlen győzelmet szerzett, ők jelenleg a hatodikok, a Knights Maidens pedig győzelem nélkül zárta a fordulót, 14 pontjukkal kieső helyen állnak.