A hatodik forduló után már biztosnak látszik, hogy a Vikings lesz ott a NagyDöntőben. Szép játékkal, három győzelmet aratva és ezzel újabb pontokat gyűjtve már nagyon kevés, szinte csak matematikai esélye van annak, hogy ne érjenek oda a fináléra.

A Nordic egyesülés kezdeti tervei tehát megvalósulni látszanak, a befektetett munka úgy tűnik, beérik. Ráadásul nem csupán a döntőben való részvételük tűnik biztosnak, de a rájátszásban nyújtott teljesítményük alapján minden esélyük megvan a bajnokság megnyerésére is.

A Knights ezúttal is győzelem nélkül zárta a fordulót, miközben a Myrmidons két győzelmet aratott, újabb 16 pontot szerezve, és ezzel bebiztosítva a bronzot érő harmadik helyét. Ráadásul egyre közelebb kerül a második helyen álló Regnumhoz is. A távolság ezzel együtt is még mindig igen nagy a Myrmidons és a Regnum közt, és ahhoz, hogy a négyszeres bajnok csapat odaérjen a második helyre az utolsó két fordulóban, továbbra is óriási bravúrra volna szükség.

A Regnumnak ebben a fordulóban kevésbé ment a játék. A Myrmidons-tól egy elég nagy vereségbe szaladtak bele, és a Knights csapatával is igen szoros küzdelmet vívtak. A Knights a meccs során át is vette a vezetést, már-már úgy tűnt, hogy meg is nyerhetik a mérkőzést, de a nagyon izgalmas véghajrában a Regnum végül fordítani tudott, és 32-30-ra nyertek.

Az utóbbi fordulók meccseit elnézve a Regnumnak össze kell szednie magát, a hatodik fordulóban mindössze 3 pontot szereztek.

Bár a negyedik helyen áll, de a Knights is játékban van még a bronzért, egyre szorosabb meccseket vívnak, és a hátralévő két forduló alatt megfelelő formát nyújtva akár még odaérhetnek a dobogós helyre.

A hatodik forduló eredményei:

Vikings – Regnum 43 – 37
Regnum – Knights 32 – 30
Myrmidons – Vikings 28 – 34
Myrmidons – Regnum 56 – 40
Myrmidons – Knights 64 – 43
Vikings – Knights 41 – 34

 

A rájátszás állása
a 6. forduló után 
Pont
1.
Vikings
Nordic WSB Union
87
2.
Regnum 
Regnum WSB Club
60
3.
Myrmidons
Myrmidons WSB Unit
42
4.
Knights
Knights WSB Order
15